dimecres, 13 de maig del 2015

Atlantes. David Lynn Golemon

Tercera entrega de la saga Event. En aquest cas la conspiració contra la que haurà de lluitar l'ultra-secret grup Event, es remunta a Juli Cèsar. Més encara, la conspiració està alimentada pels hereus dels Atlants fraccionats en dos grups un dels quals conformat per la família Júlia a la qual pertany el Cèsar. A l'època actual, la fracció Júlia és la dominant i es troba en condicions de recuperar el poder dels antics atlants, utilitzant una arma sònica productora de terratrèmols, segons creuen localitzats.

El grup Event haurà de còrrer per evitar un desastre que pot destruir la terra, tal com, tretze mil anys enrere, ja ho ho havia fet amb l'Atlàntida.

I Jack Collins, l'heroic coronel i protagonista d'aquesta saga, trobarà la mort intentant salvar Tomlinson, l'ultra-dolent cap de la fracció Júlia, desesperat i deprimit per no haver pogut salvar Sarah, la seua enamorada.

Clar que l'autor és d'aquells que, com els tafurs, sempre guarda més d'un as a la màniga. I Sarah no és morta, cosa que ens fa pensar que tampoc no ho serà Jack. Ja ho comprovarem al llibre següent i últim, per ara, de la saga.

Només per fans d'en Golemon.